Iaurt cu piper roşu, nucşoară şi turmeric – Stimulează arderile dacă se consumă înainte de culcare

Pentru a avea o siluetă perfectă, este esenţial să vă activaţi metabolismul. În ajutor vă pot veni produsele naturale, pe care le puteţi găsi întotdeauna cu uşurinţă.

Lactatele condimentate activează metabolismul

Kilogramele se depun când metabolismul nu mai poate arde grăsimile.

Lactatele cu condimente vă pot fi de mare ajutor în curele de slăbire pe care le urmaţi, deoarece, pe lângă alte beneficii pentru sănătate, înviorează metabolismul.

Iaurt cu piper roşu, nucşoară şi turmeric

Diluaţi în 2 linguri de apă minerală un sfert de linguriţă de pulbere din piper roşu, câte un praf de pulbere de nucşoară şi turmeric.

Amestecaţi compoziţia cu 250 ml. de chefir sau iaurt şi consumaţi cu o oră înainte de culcare.

Piperul roşu

Capsaicina din piperul roşu înviorează metabolismul. Piperul roşu stimulează secreţiile hormonale, implicit şi metabolismul.

Acest condiment încălzeşte corpul prin accelerarea circulaţiei, inducând termogeneza. Astfel, organismul este ajutat să topească excesul de grăsime, pe care o transformă în energie.

Nucşoara

Nucşoara este un condiment – minune care ajută organismul să ardă kilogramele acumulate. Este bogată în antioxidanţi, ajută la îmbunătăţirea circulaţiei şi stimulează digestia, implicit şi metabolismul.

Elementele nutriţionale din nucşoară acţionează asemenea unor catalizatori puternici pentru grăsimi şi colesterol, conducând la pierderea în greutate.

Turmericul

Principiile amare din turmeric impulsionează producţia de bilă, activând astfel digestia.

În urma unui studiu făcut de către centrul de cercetare în domeniul nutriţiei ‘’Jean Mayer Human Nutrition Research Center on Aging’’ al Universităţii Tufts din Boston s-a descoperit că pigmentul natural care dă turmericului culoarea galbenă poate duce la scăderea în greutate, prin inhibarea dezvoltării ţesutului adipos.

Iaurtul şi chefirul natural

Iaurtul şi chefirul aprovizionează organismul cu vitamine şi nutrienţi esenţiali, scad nivelul de colesterol ‘’rău’’ din sânge, reglează flora intestinală şi previn apariţia afecţiunilor gastrointestinale.

Cum vă mai puteţi ajuta metabolismul

Beţi suficiente lichide – aveţi nevoie de 30 ml. pe kilocorp, pentru ca metabolismul să se desfăşoare în bune condiţii; spre exemplu: 2,1 litri la o greutate corporală de 70 kg.

Consumaţi proteine – sunt materialul de bază din care se construiesc celulele organismului, în primul rând, cele ale muşchilor; corpul nostru necesită zilnic aproximativ 1 g de proteine pentru fiecare kilogram de greutate corporală normală; consumaţi peşte, carne (recomandat este fileul de porc), brânză de vaci şi nuci.

Loading...